Gummivas


Den här coola vasen som är både färgglad, stilren och kitshig på samma gång har jag fallit för. Den finns på danskdesign.nu och är från danska märket Menu som jag redan har finfina färgglada skålar från. Tror den fina blå färgen skulle göra sig mycket bra med rosa rosor i.


Top Drawer

Igår blev jag medbjuden till designmässan Top Drawer av vår snälla hyresvärd, som plåster på såren för allt renoveringsbuller jag fått utstå senaste veckan.

Det var en mässa för inköpare inom inredning, smycken och kortdesign för att kolla in vad olika märken hade att erbjuda. Det kryllade av fina saker i jättefint uppbyggda små bås där det ställdes ut.

Här är ett litet urval av mina favoriter. 


Finfint halsbandDet här rara halsbandet har jag sneglat på ett tag. Det finns på Anthropologie som har massa fina, och lite udda, saker. En superfin butik är det i alla fall, och den ligger precis runt kroken.


Vem får alltid finaste presenterna? Jo det får jag.

Efter en veckas praktik på Designers Guilds presskontor så har jag tydligen lyckats väl med att kommunicera min all time favoritfärg. Sista dagen fick jag fina rosa paket innehållandes doftljus och roomspray. Roomsprayen luktar tyvärr jättejätteilla så den får bo på toaletten för att eventuellt dölja, om möjligt, ännu värre dofter.

Kortet är poststämplat i Spanien. Är det kanske världens finaste kjol flickan har?


RSS 2.0