Rara hårprydnader

Kan eventuellt vara förpackningen som lockar mest här, men hårspännena är ju också söta. Från Cath
Tyll-spetsbulle från Topshop.
Finaste hårkammen <3 från Accessorize.

Warm & CozyFör att fira en inlämnad rapport till skolan idag så gick jag till Mac och köpte nagellack. Egentligen önskade jag mig ett av de nya från Chanel men vid Chaneldisken på Peter Jones stod det 3 mycket krävande tanter och trängdes i ungefär 20 minuter. Orkade helt enkelt inte vänta längre. Men Mac har en fin kollektion ute nu som heter Warm & Cozy, så jag köpte ett brunt nagellack ur den.


Det bruna till vänster som heter Dim the lights köpte jag. Det beiga (Önskar mig också!) var slut.

Önskechanel.


En sko kommer skickad!
Dessa ankelboots har jag velat ha sen i julas när en dum tjej snodde sista paret framför ögonen på mig och la undan dem (!). Men eftersom jag har en mammaledig storstadsboende Jennifer som inte vill annat än att shoppa till mig så är de nu beställda <3


Önskar mig Freakshow Deluxe


Fishnet & Freakshow


Är väldigt sugen på en lila ögonskugga. Urban Decay har en lite finare variant som heter Deluxe Eyeshadow och finns i två lila nyanser som ser superfina ut. Har inte kikat på dem i verkligheten men jag har Scratch och Underground sedan tidigare och de är riktigt bra. Inget kladdande eller jobbiga veck. I like!

Scratch & Underground

Så här ser förpackningarna ut.

Tuggummipjuck

Jag. Vill. Ha.

Från Ted Baker.


OMFGNu är det klart. Nu kan jag dö. Dessa söta smycken tipsade Niotillfem om på sin blogg. De kommer från Norska Tinitasty som finns på Etsy. Så sött att det inte är klokt. Jag önskar mig tekannahalsbandet och en tårtbrosch.


Våffelörhängena är ju också to die for <3


Cherry on top!


Dushkräm och läppglans från Philosophy i den nya lukten Cherry on top. Härlig färg och namnet gör ju att man tänker på en cupcake eller glassdessert med ett körsbär på toppen <3Boots original beauty formulaBoots har designat sin egna skönhetsserie i superfina retroförpackningar. VILL HA.


Önskas: sommarFrån ett kyligt och regnigt London önskas dessa urgulliga och somriga muggar att dricka kaffe ur i trädgården <3 Matchas med fördel med jordgubbiga sittdynor och en jordgubbstårta.
Från Cath Kidston.

Bröllopsfestoutfit

I sommar är det bröllop i Tyskland och jag kan inte hålla mig från att planera vad jag ska ha på mig. Jag önskar att se ut precis så här. På pricken. Allt kommer från Topshop.


BenefitbegärIdag önskar jag mig en ny mascara från Benefit. Efter att ha testat ett mindre antal volymmascaror har jag kommit fram till att BADgal från Benefit är den bästa. Eventuellt kan det vara namnet och förpackningen som gör att jag har den som favorit, men jag hoppas att jag varit mer smart än så i min bedömning.

Det här nylanserade rouget från Benefit ser hur fint som helst ut. Ha-begär! Sugarbomb heter det och beskrivs så här: Swirl the 4 flattering shades of peach, soft plum, shimmering pink and rose powders together and sweep on cheeks for a sweet rush of gorgeous.
Sugarbomb hamnar definitivt på önskelistan. Från Benefit.


Badrumsmatch


För att matcha de nya handdukarna i badrummet skulle en tvål och handkräm från Molton Brown sitta fint. Det är inget roligt, galet eller gulligullmärke, mer engelskt, konservativt och stelt men jag gillar dem. Luktar superfräsht och löddrar som tusan. Jag önskar mig dessa:

I ackompanjemang med ett fint doftljus och en rejäl storstädning av badrummet så skulle det vare komplett.

Tomten levererade


Mellandagsreatomten (jag själv) kom med dessa fina rea-handdukar från Designers Guild.

Ljusrosa dushhanddukar

Pastell/päronglassgröna handdukar

Kikade efter doftljuset också men det fanns typiskt nog inte kvar.

Designers Guild hade även en massa fina påslakan och prydnadskuddar på rean. Den kudde som jag spanat in på hemsidan kunde jag dock inte se. Kanske lika bra det eftersom Cath Kidston har mig på speed dial (I hope!) så fort de får in kuddarna med mitt favoritmönster Spray Flowers.

Kudden som inte fanns:
Cath-kudden i mönstret Spray Flowers:RSS 2.0