Nål och tråd


Det absolut enda jag pysslar med i syväg är att sy i knappar som hela tiden envisas med att trilla av från kläderna. De här små sakerna skulle alltså göra min sylåda komplett.

- Plåtburk med tråd i olika färger
- En burk att förvara alla extraknappar i, i väntan på att bli använda
- En söt liten nålförvarare i filt <3

(allt kommer givetvis från Cath Kidston)

Finbesök




Ikväll får vi finbesök av Linda och Micke från Sverige så därför har jag bäddad med finkuddar och tvättat håret dagen till ära.

Kuddar från Cath Kidston och shampoo & balsam från Tigi

Påskbomber

När jag gick in på Lush tidigare idag så såg jag dessa fina påskbadbomber. Det rosa ägget heter Fluffy Ballistic Egg och luktar sockervadd och en kycklingen heter Hippy Chick och luktar grapefrukt. Fina!


Saftglas


Idag gick jag in på Cath Kidston bara för att kika lite, och fick då se dessa våriga glas. De är små men inte tunna och sköra. Perfekta vardagsglas. Jag slog till på två av varje färg och har redan slängt ut de gamla tråkiga från IKEA.


Riktig frukost



Efter ett besök på Totally Swedish kan jag idag äta mycket god frukost. Himlagott-te och knäckebröd med prästost <3


Svenskt i London



Inom samma område nära Edgeware road ligger en liten samling svenska ställen.

Garbo's - en riktigt risig restaurang med dalahästar i fönstret och köttbullar på menyn.
Svenska Kyrkan - säljer hembakade kanelbullar och bjuder på luciatåg i december.
The Harcourt Arms - Svenskpuben som visar svensk TV tack vare parabolen på taket.
Totally Swedish - butik som säljer all svensk mat och godis som man saknar.

Det stället jag gillar bäst är den svenska butiken. Idag var jag där och handlade bland annat filmjölk, Ahlgrens bilar, prästost, örtsalt, himlagott-te och wettex disktrasor (engelska disktrasor suger).

Tjock flicka smal

Ett litet smakprov på den här skrubben fick jag med presentkortet och den tillhör serien Fatgirlslim från Bliss. Jag testade den på en gång and I love it! Tror inte för ett ögonblick på att den kan ta bort celluliter eller göra någon smalare, men den gjorde det en skrubb ska göra, nämligen skrubba huden riktigt len. Och det gjorde den riktigt bra. Vill ha!


Födelsedag




Idag har jag blivit firad med fina blommor (fick välja själv), god frukost på Carluccio's och en fin present i form av ett presentkort på spa:t Bliss. Jag blev mycket glad och lika glad om inte mer för alla sms, ping, telefonsamtal och facebook-gratulationer. Nu ska vi iväg och äta middag och fira med ett glas vin <3


Update



Stryk läppstiftet. Det inhandlades just på Harrods som nån typ av nästan examens-present till mig själv. Mycket härlig konsistens och kraftig färg. Mademoiselle heter färgen och är samma som den på den fina reklambilden. Tänker inviga det ikväll när jag ska ta med fästmannen och se The Girl With The Dragon Tattoo på biograf.


Jenny 26 år - Önskelista




Blommiga handdukar från Cath Kidston
- Söt minisoffa från Designers Guild
- Handväskvänlig liten parfym från fresh
- Liten piffig väska att ha läppstift i (också från Cath)
- Chanels nya läppstift Coco Rouge


J.N.



Idag håller jag på att knåpa ihop en sistaminutenpresentation som ska handla om design. Vi ska välja ett dåligt exempel och visa bra exempel på hur det dåliga exemplet kan förbättra sig. Jag använder The Cambridge Satchel company's hemsida som är rätt ful som exempel. Men väskorna är ju superfina, så jag tänkte ge lite förslag på hur de ska bättra sig.

Här är min fina satchel som jag använt flitigt sista året. Papper och anteckningsblock får plats perfekt (och ingraveringen är pricken över i:et)


Sniff och jag



Idag är det jag, Sniffmuggen och en jäkla massa te som tillsammans försöker slutföra 17 år av studier. Phew!

Jordgubbsis-te

Idag har det verkligen varit vår i luften i London. Solen brände på ryggen och alla på stan hade solglasögonen på. Jag var dock inte jättenöjd eftersom jag var tvungen att plugga hela dagen och solen gassade in i hela lägenheten. Men om 3 dagar är det pluggpaus och då skulle det vara trevligt att svänga ihop is-te med jordgubbssmak från fina Kusmi och njuta av solen <3


Cathigt sovrum






Idag gav jag plugget fingret och gick ut i vårsolen istället. Shoppade prickiga örngott från Cath Kidston för att piffa till sovrummet lite. Den lilla blommiga handkrämen och nagelkrämen som också är från Cath hade jag sedan tidigare och den söta burken likaså.


Söndag




Pluggsöndag idag. Den pluttinuttiga rosen är fin men piggar intet upp. En stor kopp te och koncentration på högsta nivå krävs. Hua.


LOVE bakery





Gulligaste cupcakestället på Kings road heter Love Bakery och har skyltat med Alice i underlandet-tema. Cupcakesen är trots att de ser väldigt konstgjorda ut svingoda.

Jag önskar mig ett gäng födelsedagscupcakes härifrån nästa helg <3
(Gärna med typ rosa glitterfrosting)


"I'm a size 6...but 7's so comfortable I buy an 8"




Så står det inuti förpackningen till mitt all time favoritpuder, från Benefit. Get Even heter det och är mjukt och lent och jämnar ut skavanker ganska bra.


The Original Gourmet Jelly Bean 






Ett gäng askar med Jelly Beans lämnade Jennifer kvar när hon och familjen lämnade London och åkte hem igen. Så nu får jag njuta av dem istället <3

Missnöjd



Den här jättefina klänningen från Whistles som jag gått och spanat på i några veckor, men provade först igår, sitter som skit. Spänner man inte axlarna så faller hela överdelen ner över armarna och blottar hela behån och även magen. Skitmänniska som skapat en så fin klänning med så konstig passform. Är sur.

Hade tänkt ha den på bröllopet i Tyskland i sommar till en jättesöt aprikosfärgad tyllboll på diadem som en tjej i skolan har designat, men nu blir det nog till att tänka om.


Whipped Lemon


I helgen lyckades jag deala till mig en av produkterna ur The Body Shop's nya Sweet Lemon-serie. Jag har läst om den på svenska bloggar men här i London släpps den tydligen inte förrens nästa månad. Men jag gick in och frågade efter den och då sa den trevliga tjejen att de redan fanns inne på lagret och lät mig köpa en Whip body lotion.

Den luktar precis som FOX-kola smakar och flaskan är ljuvligt gul och fin <3


Fin, ful?


Är sugen på en ny plånbok och vände mig naturligtvis till Cath i första hand. Kan dock inte bestämma mig, är den fin eller ful?

Har lite problem med att klä mig i allt för blommigt och färgglatt eller ha accessoarer som är det. Men en plånbok har man ju ändå inte på sig.

Mitt hem får gärna se ut som om en treåring har inrett det, hur färgglatt, missmatchad och kitschigt som helst, men klädmässigt vill jag ha det mer nedtonat. Eller är det för att det har varit vinter så länge kanske? Snart vill jag ju ha blommiga klänningar. Glöm det jag sa, färgglatt och blommigt är alltid fint.


Blomman för dagen


Nja, jag vet inte. När de fina orkidéerna slutade blomma så gick jag ut för att köpa nya blommor och det enda som fanns i rosa var denna. Hade mycket hellre haft ljusrosa eller laxrosa pelargoner, men det kanske finns att köpa senare i vår. Nu får ett par sånna här, vad de nu heter, duga.


RSS 2.0