Dockservis

Ja alltså den här nya supergulliga servisen från Cath Kidston måste ju vara inspirerade av dockserviser. Att leka med dockor, typ Skrållan, tyckte jag var skittråkigt när jag var liten. Barbie var dock cool, hon var ju liksom rätt mycket snyggare och piffigare än blunddockan (den rosa sportbilen liksom, Gah!). Därför tar jag igen tepartylekandet med dockor nu istället, gärna utbytt mot riktiga människor.

Skulle gärna leka tebjudning med denna servis.MållösIgår när jag gick förbi Heal's på Kings Road så stod det här fina fina piffbordet i svart och knallrosa i fönstret. Ja vad säger man? Jag tycker att det är så fint så fint att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

Piffbord <3


Överst på listan


Nä, nu är det dags att sluta mesa. Det som faktiskt står överst på önskelistan är ju den här Mulberryväskan inspirerad av skitcoola Alexa Chung. En examenspresent till sig själv kanske? Om det finns några CSN-pengar kvar då. Ett sista: tack CSN, för allt.


Alexa från Mulberry.


Nu ska jag ta tummen ur och gå och köpa en elvisp så att jag kan baka cupcakes utan att vispa armen ur led.


Önska önska önska


Idag önskar jag bara att jag slapp vara förkyld och risig. Vill börja använda skorna som kom med posten från Göteborg i veckan och orka klä på mig nåt annat än mjukisbyxor. När jag ändå håller på så kan ju nämnas att jag önskar våren också, men vem gör inte det. Det är ju varmare här i London än i Sverige men ändå så himla kallt och grått och blåsigt.
Ett knallrosa nagellack kanske skulle pigga upp? Matchat med knallrosa läppstift? Ja så får det bli.

Alltså önskar jag mig:

Att bli frisk och få aptit för rosa pinup donuts.

Vår i form av blommande körsbärsträd.

Knallrosa nagellack från Essie.
Rosa läppstift från Smashbox.
Har ett ljusrosa från smashbox och det är supermjukt och härligt.


RSS 2.0